Notice: Undefined index: redirect in /var/www/wp-content/plugins/contact-form-7-paypal-add-on/includes/enqueue.php on line 62

OGAE Song Contest 2019 – Sweden

Sweden will be represented by Lena Philipsson with Maria Magdalena

Biography

Philipsson was born in Vetlanda, Sweden. Her career started with the single Boy/You Open My Eyes in 1984 and with her entries at Melodifestivalen in 1986, 1987 and 1988. In the early 1990s, her fame increased in Sweden, and she continued to release albums until 1997. In 2001, she had a stage comeback; the Lena Philipsson Show was sold out for two and a half years around Sweden. In 2004, she returned after a seven-year hiatus from the album charts.

In 2004, she entered Melodifestivalen for the fourth time as a solo artist, with “Det gör ont”. She made it through the semifinal process and emerged as the winner on 20 March 2004, going on to represent Sweden at the Eurovision Song Contest 2004 with the translated English language version “It Hurts”.

Lyrics

Kan inte hjälpa jag kan tyda dina drömmar
Och jag kan känna vad du vill det kan du glömma
Så många dagar många nätter du försummar
Jag bara undrar, är jag den dumma?
Du vill ha mera du vill inte alls försaka
Du har en längtan som du måste få bejaka
Det är så lätt att både ha och äta kakan
Jag hör dem ropa på mig

Maria Magdalena
Kan du komma komma hit och spela
Du kan improvisera
Om det kan intressera
Maria Magdalena
Har du lust att konversera
Och vi kan fantisera
Vad vi kan göra mera

Visst kan det hända att en blick kan börja bränna
Och det blir svårt att stå emot nog kan det hända
Ingen ska klandra mig att enkelt kunna bländas
Men kan det hända är jag den enda
Och under dagarna jag strosar ut på gatan
Och möter fruarna som vänder fort som satan
För är jag älskad är jag också därtill hatad
Jag hör dem ropa på mig

Maria Magdalena
Kan du komma hit och spela
Du kan improvisera
Om det kan intressera
Maria Magdalena
Har du lust att konversera
Och vi kan fantisera
Vad vi kan göra mera
Maria Magdalena

Ja, sånt’ är livet för en småländsk liten diva
Det är inte lätt att balansera på en lina
Samma gamla visa som ett hack uti min skiva
Hack i min skiva

Maria Magdalena
Kan du komma hit och spela
Du kan improvisera
Om det kan intressera
Maria Magdalena
Har du lust att konversera
Och vi kan fantisera
Vad vi kan göra mera
Maria Magdalena